Webbshop 

Skrolla längst ned för att boka föreläsningar.

Boken: En stämpel i pannan

  • Pris: 99kr
  • Inkl, frakt: 129kr

Om du är intresserad av boken kan du fylla i dina uppgifter nedan. Sedan kommer ett kvitto/Faktura skickas till den e post du angivit. När betalningen blivit godkänd kommer boken/böckerna skickas till den adress du angivit.


Föreläsningar

Lyckas med allt trots Dyslexi

Om du är intresserad av att boka mig för en föreläsning kan du göra det enklast i formuläret nedan. Föreläsningar handlar om följande:

”Att vara dyslektiker är aldrig lätt, främst i de unga åren där skolan kan kännas som ett lopp i kvicksand”. Det vill jag ändra på, jag vill att varje dyslektiker ska få en chans att springa på samma mark som alla andra. Därför delar jag nu med mig av min historia för att visa att allt går med rätt inställning och hjälpmedel. Jag förklarar även vad dyslexi är på ett både lättsamt men också ingående sätt.

Skolor Andra arrangemang
I Stockholm 0 kr 500 kr
Utanför Stockholm 2 000 kr 4 000 kr
  • Föreläsningar inom Stockholm (De platser man kan ta sig med tunnelbana) är gratis på skolor och kostar 500 kr för övriga arrangemang.
  • Föreläsningar utanför Stockholm kostar 2 000 kr för skolor och 4 000 för andra arrangemang. Detta är för att täcka transport tur och retur samt eventuell övernattning om det behövs.

Här nedan kan du boka föreläsningar med mig. Efter att du skickat in din bokning kommer du få ett mail. I detta mail kommer vi kunna diskutera adress, transport samt övrigt. Om det datum du önskat inte är tillgängligt kommer även detta meddelas i detta mail.

Skänk en gåva. Att vara hårt studerande elev lämnar inte mycket tid till jobb. Så om du inte är intresserad av att köpa en vara får du gärna swisha en gåva till Tel: 070-600 88 60 med texten ”DP Gåva”. Då kommer bloggen kunna fortsätta vara aktiv!

Annonser